Ryan Adams

Ethan Johns - Beter laat dan nooit

“Ik voelde geen enkele behoefte mijn liedjes met anderen te delen. Ik deed het enkel en alleen voor mezelf. Het was een private, bijna sacrale bezigheid. Ik vond het genoeg om het te doen”, zo verklaart succesproducer en multi-instrumentalist Ethan Johns zijn late debuut als uitvoerend artiest.

Jason Isbell - In het midden

Tropenjaren waren het: zich uit de naad touren en na gedane arbeid de stad blauw verven. “De andere jongens waren zo’n vijftien jaar ouder dan ik. Zij hadden al allerlei dingen in hun leven stukgeslagen of uit hun handen laten vallen en vervolgens weer aan elkaar gelijmd,” zegt Jason Isbell. "Ik moest al mijn lesjes nog leren, en niet één keer maar een paar maal.”

Ryan Adams - Enfant terrible

Ryan Adams geldt als een fenomenaal talent, maar zijn wispelturigheid en losbandigheid stonden een glanzende carrière tot dusver in de weg. Nu lijkt het Americana-icoon tegen wil en dank zichzelf eindelijk in de hand te hebben, getuige het doortimmerde album 'Easy Tiger', wat zoveel betekent als ‘Rustig maar, jongen’.

Lucinda Williams - Het drama voorbij

“Hallo, dit is Lucinda. Spreek alsjeblieft een bericht in en alsjeblieft: ga stemmen en kies voor vrede en revolutie.” Wanneer ze bijna een maand later de telefoon haar nieuwe woning ergens in de heuvels van Hollywood wél beantwoordt, is Barack Obama inmiddels de aanstaande president van de Verenigde Staten.

Abonneer op RSS - Ryan Adams